Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/iraneuropeline.nl/247wireless.nl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/iraneuropeline.nl/247wireless.nl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 1418
Wifi netwerk aanleggen | 247wireless
030 36 90 433 support@247wireless.nl
Selecteer een pagina

WiFi Signaal verbeteren

Draadloze netwerken zijn inmiddels onmisbaar. Maar dat draadloze signaal is lang niet altijd optimaal, het gaat moeizaam door beton heen en kan last hebben van andere signalen die in de lucht hangen. Het WiFi bereik en ontvangst van een draadloze router verbeteren is niet zomaar even gedaan.

Wifi is onmisbaar. Iedereen wil altijd en overal op internet kunnen. Omdat laptops tegenwoordig standaard voorzien zijn van wifi-ontvangers, wordt er verwacht dat er op publieke locaties een Wifi netwerk aanwezig is. 247Wireless legt WIFI netwerken aan voor:

  • Hotel
  • Restaurant
  • Camping
  • Vakantiepark
  • Kantoor

Tips

1. Plaats de wifi router op een goede plek
2. Zorg voor up-to-date software
3. Kies het minst gebruikte kanaal
4. Richt het signaal de goede kant op
5. Installeer een ‘repeater’

Wij helpen u graag verder

Lukt het niet om uw wifi te verbeteren? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze WIFI experts staan klaar om u verder te helpen.

9 + 7 =